Viatges

Llocs per descobrir a la Comunitat Valenciana

02/03/2011


Vall de Gallinera (Valencia)Analitzant l'oferta d'hostaleria i restauració orientada a satisfer la demanda del col.lectiu homosexual en la nostra Comunitat, descobrim que, lamentablement, és molt escassa. Cert és que hi ha multitud de locals denominats "d'ambient", en els quals pots disfrutar amb la teua parella o amics d'una nit de festa amb total llibertat, pero aço es deu al fet que el nostre col.lectiu resulta atractiu per a moltes negocis, en gran part degut a la creença que disposem d'un major poder adquisitiu.

Pero que ocorre quan volem disfrutar d'una escapada romantica amb la nostra parella? Que passa quan volem passejar lliurement per la muntanya o la platja amb algú del nostre mateix sexe? Moltes vegades, la realitat és que no podem disfrutar al cent per cent per que les nostres mostres d'afecte poden incomodar a algú o per que se'ns recrimine el nostre comportament.

No obstant aixo, hi ha alguns llocs que ens oferixen un ambient favorable i atractiu, on es pot disfrutar de la pau i la tranquil.litat del simple passeig pel camp o la platja, de la ma de la teua parella i sense que ningú s'estranye ni se li done major importancia. Llocs en que no sents la necessitat de controlar les teues accions i impulsos per temor de ferir la sensibilitat d'una altra persona, on pots disfrutar de la teua intimitat durant les teues vacacions. Situats per davant de molts altres que es consideren "gayfriendly", hi ha certs llocs que per la seua tolerancia i proximitat amb el nostre col.lectiu, són especialment recomanables.

Terraza de Casa Gallinera, turismo gayfriendly en ValenciaUn d'eixos llocs existents a la Comunitat Valenciana és la "Casa Gallinera", situada en ple centre de la Vall de la Gallinera en l'interior de Pego (entre les províncies de Valencia i Alacant).

Casa Gallinera esta regentada per una parella gai encantadora els què, si és possible, eviten l'arribada de xiquets que trenquen la pau i tranquil.litat d'esta bella vall on difícilment se sent el soroll dels cotxes, on la falta de llum en la nit permet contemplar les constel.lacions i la brillantor de les estreles i on els nostres paladars podran degustar una gran diversitat de plats casolans que faran de la nostra estada una experiencia inoblidable.

Unes quantes terrasses, tant cobertes com descobertes, ens inviten a gaudir d'una estada agradable descansant o llegint un llibre. Una piscina oberta al camp ens permet relaxar-nos davall el sol. Una ximenera acollidora, ideal per a les nits d'hivern, ens permet disfrutar d'una bona copa de vi mentres mantenim una agradable conversació.

Interior Casa Rural gay cerca de AlicanteEls gerents, Pascual i Javier, fan que el fet de ser gai siga quelcom tractat de forma natural dins de l'hotel i que els gestos d'afecte cap a la teua parella passen totalment desapercebuts. Han creat un ambient de normalitat en el seu establiment i també han aconseguit que aço es trasllade als pobles proxims, com Benisivá i Benialí, fent d'esta zona més que gayfriendly.

El lloc resulta doblement interessant ja que, a pesar de paréixer una zona molt rural amb precioses muntanyes i xicotets pobles acollidors, es troba a tan sols 20 minuts de meravelloses platges i localitats més cosmopolites com Dénia i Xabia. Platja i muntanya a escassos quilometres, tranquil.litat i festa compatibles tant en una escapada de cap de setmana com en una estada d'una setmana completa.


---------------------------

Casa Gallinera és un dels destins recomanats pels Viatges de la Vicky i com a tal forma part dels paquets vacacionals recomanats per al col.lectiu LGTB. Pots optar a un gran nombre d'activitats incloses o disfrutar d'una simple estada-escapada de cap de setmana, durant la qual podras descobrir la zona al teu aire i disfrutant de totes les opcions que en relació a la naturalesa, platges i gastronomia t'oferix el lloc.

Pots descobrir-ho tot en:

Los Viajes de la Vicky


Compartix açò al teu Facebook