Viatges

Costa Rica: una explosió de natura salvatge i un toc rosa

14/10/2011


Costa Rica esta plena de possibilitats per al col.lectiu LGTB. Tres dels punts més importants del país centreamerica són la capital San José, al mateix centre del país, el Parc Nacional de La Fortuna al nord amb el volca actiu "Arenal", i la Costa Pacífica a l'oest, amb el parc nacional Manuel Antonio, les seues llargues platges d'arena fina rodejades per un bosc tropical i la ciutat de Quepos al costat, moltes vegades anomenada "l'Eivissa costa-riquenya" amb una multitud de possibilitats, tant per al dia com per a la nit.


San JoséSan José - La Capital

2 milions de persones viuen en la capital de Costa Rica, San José, situada al mateix centre del país. Ací es podem trobar nombrosos museus i teatres per als que els agrade la cultura, racons amb molt encant i xicotets carrers que inviten a prendre un café a les seues terrasses mentre es contempla el moviment de la capital i els costums de la gent que habita la ciutat més gran del país. A banda de passejar pels carrers de vianants del centre i perdre's per les nombroses botigues de San José, també es pot escapar a un lloc més ampli i verd dins de la ciutat, ja que l'ajuntament s'ha encarregat de mantindre San José verd i sense el típic excés de contaminació, i així és que hui compta amb molts parcs i espais verds al mateix centre, on els habitants solen anar per a desconnectar, córrer o passejar. La ciutat oferix també diversos pubs i clubs gais, allotjament per al col.lectiu, etc.


Costa RicaManuel Antonio - Un ambient eivissenc a la Costa Pacífica, rodejat per un bosc tropical

El Parc Nacional Manuel Antonio esta format majoritariament per bosc tropical amb una fauna i flora impressionant i unes platges de somni. En un dels seus encantadors racons, trobem la ciutat de Quepos, moltes vegades descrita com l'Eivissa costa-riquenya, amb una amplia oferta de bars, restaurants i clubs per a passar uns dies (i nits) divertits i intensos. Manuel Antonio es coneix també per ser el costat més gai de Costa Rica. Ací es troben allotjaments de qualitat exclusivament gai, aconseguint que les nits de Quepos tinguen un signe especialment colorit tant en bars i restaurants, com en pubs i discoteques.


El Volcà Arenal

Volcan ArenalUn dels atractius més grans del país són els seus volcans actius. Un d'ells és el volca Arenal, situat al Parc Nacional de La Fortuna i que compta amb un hotel als seus peus, des d'on es pot contemplar, de nit, com el volca expulsa roques, que cauen pels seus costats (tot aixo a una distancia segura, per descomptat, per la qual cosa no deixa de ser un esdeveniment únic). De dia es poden fer rutes guiades al voltant del volca, banyar-se en fonts termals o realitzar el famós "Canopy", activitat que es realitza sobre arbres a 40 metres d'altura i que permet lliscar d'uns arbres a altres a través d'un cable. És una experiencia que oferix vistes espectaculars del bosc tropical.

Costa Rica espera ser descoberta i oferix una infinitat de possibilitats als seus visitants, d'aventura i ciutat fins a platges de somni i descans en harmonia amb la naturalesa.


---------------------------


LA VICKY, l'agencia de viatges valenciana amb paquets turístics LGTB oferix un circuit de 9 dies per Costa Rica en la seua secció "Turisme LGTB", així com la possibilitat de muntar-se a petició el seu propi viatge segons els gustos personals i a mida.

Més informació a: www.la-vicky.com


Compartix açò al teu Facebook