Independence Gay es presenta en la comarca de La Costera


08/10/2009


Després del període de descans estiuenc, l'associació Independence Gai torna amb les piles carregades al panorama associacionista LGTB.

Per a començar aquest nou exercici 2009/10, Independence presenta algunes novetats, entre les quals destaca la seua nova presència en la comarca de la Costera. Per a això, ha programat una festa de presentació el pròxim 24 d'octubre en la població de Xátiva.

A les 20:30 h. tindrà lloc la presentació oficial de l'associació als mitjans de comunicació i públic en general. Aquest acte se celebrarà en la Casa de la Cultura de Xátiva, en el saló d'actes de la 2a planta.

A les 22:00 h. en la discoteca Mistika Music Club Xátiva celebraran una sopar-catering i els assistents tindran entrada gratuïta a la sala i una copa de cava de regal, únicament per 17 €. El sopar i entrada a la discoteca es realitzaran per reserva anticipada, amb data límit el 22 d'octubre.

Si desitges més informació o reservar la teua entrada per a la festa, visita la web d'Independence Gai: www.independencegay.com


Presentación oficial Independence Gay en Xativa