CLGS i l'Ajuntament de Potries signen un conveni de col·laboració en matèria de normalització del fet LGTB

< Tornar

30-nov-06. Informa: CLGS

L'Ajuntament de Potries i el Col·lectiu de Gais i Lesbianes de la Safor (CGLS) signaran demà, 1 de desembre, dia Internacional de la Lluita Contra la Sida, un conveni de col·laboració en culminació dels acords presos per l'Ajuntament de Potries en referència a la Declaració de Montreal, ratificada per aquesta institució el passat més d'octubre.

L'acte de signatura del conveni que es ratificarà en Plenari de l'Ajuntamen hui mateix, es produirà entre l'Alcalde de Potries, Damià Oliver i el Coordinador de CGLS , Salva Faus demà a les 9 de la nit al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Potries.

L'objecte del conveni és establir un marc estable de col·laboració entre CLGS i l'Ajuntament de Potries que afavorisca el foment i la promoció de les activitats que promoguen la normalitat del fet homosexual, transsexual i bisexual, tant en l'aspecte interpretatiu com educacional dins l'àmbit local i general, així com el treball conjunt per a que aquestes actuacions tinguen l'efecte òptim i desitjable en la societat del municipi de Potries.

Oliver manifestava que “ amb aquest acte acomplim un dels objectius dels acords presos referents a la Declaració de Montreal, però realment es tracta d'un inici que pretén treballar conjuntament per normalitzar el fet LGTB dins el nostre municipi i en definitiva crear un Potries obert a la realitat, i tolerant. Crec sincerament que treballar per la igualtat efectiva de totes i tots farà de Potries un poble millor”.

 Des de CLGS es manifesta que “considerem prioritari potenciar la col·laboració social amb els municipis del nostre àmbit d'actuació, amb este conveni donem un pas endavant per a la comarcalizació de la nostra entitat. Sense dubte, els col·laboradors externs com les entitats locals i ajuntaments ens fan més forts legitimant-nos com representants de la societat LGTB de la Safor”.