Alicanbear, la primera trobada internacional de d'óssos a Alacant


28/05/2010


Alicanbear International summer meeting AlicanteEl pub Grizzly, en col·laboració amb altres locals i empreses de la ciutat, ha organitzat per als dies 29, 30 i 31 de juliol i 1 d'agost la primera trobada internacional d'óssos d'Alacant.

Óssos, grossets, chasers i admiradors tenen una cita de 4 dies en la millor trobada programada específicament per a ells baix el sol de llevant: festa, sauna, platja i un muntó d'activitats en què serà sens dubte la millor quedada d'óssos d'aquest estiu en la costa mediterrània.

Des del dijous, els abonats als packs de la trobada tindran entrada gratuïta a diferents saunes de la ciutat i descomptes en copes en les festes programades en el pub Grizzly.

El divendres, tindrà lloc l'elecció de Mr Bear i Mr Chaser Alacant en la festa que se celebrarà en la discoteca Nave8, presentada per Sandy i Yeray i amb Raúl Castellanos com a dj convidat.

El dissabte, des de les 11 del matí els assistents podran gaudir d'un dia de sol en la platja en El Rebollo i, a la nit, en la mateixa discoteca se celebrarà la segona festa amb sessió de dj Gordimad als plats.

La trobada finalitzarà el diumenge amb una impressionant torrada i piscina en la localitat d'Agost i una última festa en el pub Grizzly.

A més, l'organització hi ha disposat d'un autobús per a realitzar els desplaçaments tots els dies d'anada i tornada a les diferents localitzacions dels esdeveniments des de la Plaça dels Estels.

--------------------

Mes informació:Compartix açò al teu Facebook