Torrevieja també subvenciona els matrimonis gais

< Tornar

23-mar-06. Informa: Redacció

 

L'Ajuntament de Torrevieja porta des de l'any 1997 atorgant una ajuda de 3.000 € per a l'adquisició de vivenda, als nous matrimonis que se celebren en la ciutat.

Este cap de setmana va entrar en vigor la nova regulació que regix estes subvencions, aprovada el passat mes de desembre i en la qual s'estenen les ajudes a les parelles de gais i lesbianes.

És destacable que en el preàmbul d'esta Ordenança es definisca l'objectiu de la mateixa, "la protecció de la família, configurada com a principi rector de la política social" i que en ella hi haja cabuda, com no ha de ser d'una altra forma, als matrimonis entre persones del mateix sexe.

Encara que l'Ajuntament de Torrevieja estiga governat pel PP -recordem que este partit polític rebutja les bodes entre gais i lesbianes-, ha donat una mostra de bon fer a l'adaptar les seues normatives a les lleis vigents. És curiós com altres ajuntaments del PP de grans ciutats de la nostra Comunitat, com Castelló de la Plana, fins i tot van arribar a recolzar en ple el dret de matrimoni entre homosexuals.

Per a l'any que ve, els pressupostos de l'Ajuntament de Torrevieja han destinat per a estes ajudes una partida de 420.708 €