Colorets programa les activitats del primer Orgull a Carcaixent


25/06/2009


Orgull 2009 a CarcaixentEl col·lectiu de joves lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de la Ribera de Xúquer i de la Costera, Colorets, celebrarà per primera vegada en el nostre curt recorregut el dia de l’Orgull LGTB. Serà el proper dissabte 11 de juliol a la localitat de Carcaixent, a la Ribera Alta. L’acte central serà una manifestació reivindicativa que iniciarà el seu recorregut al centre comercial Ribera del Xúquer, al carrer del Apotecari Bodi. L’eixida està convocada per a les 19.30 hores de la vesprada. Tot seguit, recorrerà els carrers de Carcaixent fins al centre esportiu FEVE, on tindrà lloc la cloenda de la manifestació i es llegiran els manifests.

Després de la manifestació es celebrarà una festa al mateix centre esportiu FEVE, amb un sopar, un espectacle a càrrec de “Les marqueses de Brach” amb el show La alfombra roja -a banda d’altres actuacions- i una discomòbil. La festa finalitzarà a la discoteca Le Privée, situada a pocs metres del recinte FEVE.

La manifestació tindrà com a lema “Orgullós de ser de poble, orgullós de ser com sóc”, doncs el motiu principal de la creació del col·lectiu és apropar la normalització i la visibilitat LGTB als diversos pobles que formen la comarca, ja que la visibilitat LGTB és més complicada als pobles que no a les grans ciutats. Per això fidels al nostre principi, Colorets ha fet d’ell el tema central del primer Orgull LGTB que organitza, orgull que esperen siga el primer d’un llarg llistat.

Així, Colorets us convida a assistir a tots tant a la manifestació com a la posterior festa per què sigueu partícips del primer Orgull LGTB que representa les nostres tres comarques i perquè tots plegats manifestem el nostre orgull per tenir les arrels que tenim i no haver de renunciar per això a acceptar la nostra condició sexual amb el mateix orgull.