València acull les Jornades de Diversitat Familiar a Europa

< Tornar

Jornadas Diversidad Familiar en Europa01-jun-06. Informa: Redacció

 

Organitzades per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGT) i la Unió d'associacions Familiars (UNAF), se celebraran a València del 22 al 24 de juny les Jornades Internacionals de Famílies LGTB, amb el lema "Diversitat familiar a Europa".

En la celebració d'estes jornades participarà activament la Universitat de València, cedint les seues instal·lacions i infraestructura. Precisament, en la mateixa universitat es van celebrar el passat mes de març les Jornades Internacionals "Estructures familiars i relacions de gènere per al segle XXI".

Segons els organitzadors, estes jornades pretenen servir per a facilitar el coneixement, debat i conscienciació social sobre la diversitat familiar en un moment en què assistim a una important transformació de les estructures familiars en la nostra societat. Estan dirigides a professionals en política social, investigadors, estudiants, professors i tota persona que estiga integrada en organitzacions que treballen en la defensa de la diversitat familiar.

De forma casual o intencionada, les jornades coincidixen en proximitat amb la Trobada Mundial de les Famílies, que se celebrarà en la nostra ciutat de l'1 al 9 de juliol. Diferents mitjans de comunicació han criticat esta coincidència i que siga el propi Ministeri de Treball i Assumptes socials el que subvencione les jornades de diversitat familiar. Com sempre en estos casos, la polèmica està servida.

A més de la Universitat i el Ministeri citat, en les jornades col·laboren l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona, la Facultat de Psicologia, el Departament de Sociologia i Antropologia Social i el Col·lectiu Lambda.


---------------------------------


Més informació i programa complet en: www.felgt.org o www.unaf.org