Primer Congrés Internacional de Ciutadanía Global

< Tornar

23-feb-06. Informa: Redacció

 

Per a este cap de setmana, el col·lectiu Colega de València ha organitzat el I Congrés Internacional de Ciutadania Global, que davall el lema "Tolerància i llibertat: valors de convivència" se celebrarà en el saló d'actes de la Delegació de Joventut de l'Ajuntament de València, en la C/ Campoamor núm. 91.

Colega compta amb la col·laboració de la Federació Espanyola Colegas, l'IVAJ, la Conselleria de Benestar Social, la Conselleria de Participació Ciutadana i Cooperació, l'Àrea de Benestar Social i Integració, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de València i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de València, i la Diputació de València.

Este esdeveniment naix del conveni que el col·lectiu va firmar amb l'Institut Valencià de la Joventut el passat mes de setembre, per a fomentar entre els més jóvens actituds de tolerància i respecte cap a la diversitat sexual.

La inauguració oficial anirà a càrrec de: Sra. Marta Torrado (tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social), Sra. Gema Amor (consellera de Cooperació i Participació), D. Rafael Perales (diputat de Benestar Social de la Diputació de València), D. Rafael Salazar (president de la Federació Espanyola Colegas), D. Francisco Ramírez (president de Colega-Valencia).

Dins de la programació es trobaran els temes següents: experiències contra l'odi i per la convivència (la lluita contra el terrorisme, l'antisemitisme, la falta de llibertats i la repressió a Cuba, els crims de l'odi i l'homofòbia, i la convivència a través de la participació). També està prevista la taula redona: “Els mitjans: garants de convivència” i el Panell d'experiències sobre Drets Humans a Europa.

S'espera la participació de 150 gais i lesbianes de tota Espanya i 30 jóvens europeus d'organitzacions de Drets Humans, en el marc d'un intercanvi europeu.