Colega València edita la guia ¡Parlem? per a joves i famílies amb fills i filles LGTB


01/01/2011


Parlem. Guía de orientación sexual para jóvenes gays y lesbianasColega València edita una Guia d’orientació per a joves lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals sobre com afrontar la seua orientació sexual, i en la mateixa el suport per a pares i mares amb fills i filles homosexuals, amb el títol ¡Parlem?

L’objectiu d’esta guia és ser un instrument per a les famílies on es puga afrontar l’homosexualitat amb naturalitat i sense drames, aconseguir una acceptació per la família.

“Estes dates són triades per moltes persones homosexuals per a eixir de l’armari degut a les reunions familiars, volem aportar un recurs per a afrontar este moment, i que siga alliberador per a molts joves LGBT deixar d’amagar-se”. Afirma Rosa Ortega, presidenta de Colega València.

Esta guia ha sigut editada dins del conveni que Colega València ha tingut al llarg de 2010 amb la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana.

Esta guia és l’adaptació de Colega València de la traducció al castellà realitzada per AMPGIL del fullet “How you can say to your parents you are gay” de l’associació de pares i mares d’EUA. L’apartat Guía para padres y madres és una adaptació de la guia per a pares i mares de l’associació Famílies per la Diversitat pertanyent a la Confederación Colegas.

La distribució de la guia es portarà a terme als centres educatius de la Comunitat València que la sol·liciten, Colega València enviarà una carta per a informar del recurs, la mateixa estarà disponible per a descàrrega en la nostra web http://www.Colegalevante.es. S’utilitzaran també les xarxes socials i els blogs.

“Des de Colega València volem felicitar l’any que entra, i recordar que continuarem treballant perquè les persones LGBT tinguen cada dia major capacitat per a viure en llibertat i en igualtat la seua orientació sexual, sense oblidar la situació de falta de drets que viuen milers de persones homosexuals en països amb Iran, Cuba o El Marroc”. Conclou Rosa Ortega.

---------------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook