CLGS estrena nova imatge i nova web


22/01/2009


http://www.clgs.esEl Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de La Safor (CLGS) ha començat en nou any estrenant una nova imatge gràfica i una nova web.

Amb un renovat logotip, el col·lectiu de Gandia fa un pas més per a convertir-se en una de les associacions juvenils de referència en les nostres comarques. Ja no és només el xicotet grup de jóvens que es va reunir per a fundar una nova associació en el seu poble; la nova imatge de CLGS és més coincident amb els principis que han de regir un important col·lectiu amb un àmbit més enllà del purament local, amb una àrea d'influència que comprén molts pobles de la província de València i que recentment va ser reconegut per la FELGT, organitzant amb èxit la XX Trobada estatal de Col·lectius LGTB al nostre país.

Per la seua banda, la pàgina web www.clgs.S'oferix també una renovada imatge d'acord amb aquest important canvi, amb una gran quantitat de millores i noves seccions, la qual cosa la convertix en una ferramenta de comunicació molt més dinàmica al servei del col·lectiu. En aquesta web tens a la teua disposició tota la informació referent a les activitats que realitza el col·lectiu i els seus grups.