Independence Gai impulsara una seu a Dénia


1/04/2011


Iván Soria, president de l'associació LGTB Independence Gay amb seu a Gandia, va anunciar ahir a Dénia la intenció del seu col.lectiu de treballar també des de Dénia. A més, es demanara al Consistori que secunde el Dia Internacional contra l'Homofobia, se celebra el 17 de maig i que ja protegixen municipis com Xativa, Xeraco i Gandia.

El president del col.lectiu va acudir ahir a Dénia per a respatllar les propostes d'Iniciativa en polítiques LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals). Per a començar, un dels seus portaveus, Ferran Giménez, va explicar que la seua formació sol.licitara que Dénia siga declarada . Per a aixo hauria de crear-se una oficina d'igualtat LGTB.

Des d'Iniciativa també es va reclamar l'adscripció al segell . Amb ell, els establiments turístics donen a conéixer que les persones del col.lectiu són ben rebudes.

D'altra banda, el partit té prevista la seua presentació oficial dimarts que ve, 5 d'abril. A este acte assistira la diputada de Compromís en Les Corts Mireia Molla.


---------------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook