La nit

Troya Gay&Lesbian Dance Club a Elx

30/10/2009


Discoteca gai Elx província Alacant

De la mà d'Exzess Sex-shop i Trapisonda Espectáculos, arriba a Elx la primera discoteca d'ambient exclusivament gai & lèsbic.

Després de molts anys d'espera i de l'èxit demostrat pel ressorgir d'una gran quantitat de locals enfocats al públic LGTB en la tercera ciutat en nombre d'habitants de la Comunitat Valenciana, Elx amplia la seua oferta d'oci amb un nou club en la ja coneguda per tots Discoteca Troya, en el polígon Altabix.

La sala compta amb 2 plantes i capacitat per a 1.200 persones. La seua decoració sorprenent, inspirada en l'antiga Grècia, és més que adequada per a un club d'aquestes característiques. Oberta divendres i dissabte, Troya oferirà les sessions dels millors djs, amb performances i gogós, música house, danse, remember i els últims èxits comercials, per a satisfer a tot tipus de públic.

Dissabte que ve 7 de novembre tindrà lloc la tan esperada inauguració. Com estem en època de crisi, l'entrada costarà només 5 € i inclourà una consumició. A més, podràs gaudir de les copes a preus més que assequibles.

Per a facilitar l'accés a la discoteca, l'organització ha programat autobusos des de la Plaça de l'Ajuntament a partir de les 11 de la nit fins a les 6 de la matinada, cada 40 minuts els divendres i cada 20 minuts els dissabtes.

A més, per als visitants de fora de la ciutat, hi ha un conveni amb l'Hotel Ibis, situat molt prop de la sala, amb el que gaudireu d'una rebaixa en el preu de l'habitació i el gran avantatge de poder allotjar-se fins a les 5 de la vesprada de l'endemà sense cap càrrec.

-----------------------------------

Més informació: