La nit

Tabola i GayXperience, més ambient per a la nit valenciana

14/10/2008


Tabola club GayXperienceFa ja quasi 5 anys que el pub Tabola oferix una interessant oferta d'oci nocturn en la zona de l'avgda. Aragó amb un ambient mixt i tolerant, obert a tot tipus de públic.

A més de les ja habituals festes universitàries dels dijous i les sessions pop dels divendres, ara el pub Tabola orienta la seua oferta de dissabtes a l'ambient gai i lèsbic davall la marca GayXperiencie, amb interessants festes mensuals que estan tenint un gran èxit d'acceptació.

I com a mostra un botó ja que la temporada passada es van dur a terme cinc d'aquestes festes amb una gran acollida per part del públic gai, així que per a aquesta nova temporada estan organitzant noves produccions amb prou novetats.

El passat 11 d'octubre van presentar "Sex & Drink", una festa única i irrepetible amb equip d'animació, streaper, dj invitat des d'Eivissa i l'actuació estel·lar de Verónica LaNitro. Va ser el tir d'eixida per a la nova temporada i què millor manera que entrar en la tardor amb una festa molt calenta.

El pròxim dia 25 s'avancen a Sant Valentí amb una nova festa en què pretenen que trobes l'amor... o el que siga. "Cita2" és una nova i divertida producció en què trobaràs des de rifa de fadrins, fins al ja famós mensajometro i el joc del caragol.

A més, en Tabola podràs gaudir al màxim encara en plena crisi, ja que disposen de preus molt assequibles i interessants descomptes presentant el flyer d'invitació.

Qui havia dit que l'ambient a València estava morint? Tabola i SexPerience ens estan demostrant que amb ganes i treball es pot aconseguir augmentar i enriquir l'oferta per a gais i lesbianes en la nostra ciutat.

Des de GayValencia.Org desitgem la més bona sort del món a aquest nou projecte.

-------------------

Pub Tabola (C/ Xile nº 5, parada de metro Aragó. València)
http://www.fotolog.com/gayxperience