La nit

Deseo54 torna a la seua sala habitual en el carrer Pepita de València

13/07/2008


Deseo 54 ValenciaEl passat cap de setmana, divendres 4 i dissabte 5, va tindre lloc la reobertura de la sala original de Deseo54 en la C/ Pepita de la ciutat de València.

Després d'unes quantes setmanes d'espera, en les que la seua residència es va desplaçar temporalment fins a la sala Pacha, tots i totes els que formeu part de la gran família de Deseo, vau assistir al que estava cridat a convertir-se en un dels esdeveniments de l'estiu: la reobertura de Deseo54.

Moltes eres les incògnites que circulaven al voltant del que seria la nova discoteca. Darrere d'aquestes setmanes d'espera, l'equip ha treballat intensament per a remodelar i redecorar la sala, reorganitzant els espais interiors per a oferir una discoteca encara millor, si és possible, que la que tots gaudíem anteriorment.

L'eliminació del pis superior, lluny de convertir-se en un handicap, ha suposat que la pista principal guanye en espai, permetent una major mobilitat de la gent i que, en general, en la pista tots ens trobem més còmodes. Aprofitant aquesta major amplitud, el nou disseny de sala es basa en un alt percentatge en efectes visuals i projeccions, que inunden totes els espais impregnant de llum i color un ambient modern i avantguardista.

Precisament, un dels encants d'aquesta nova decoració residix en la línia futurista i tecnològica amb la que s'ha equipat la sala, allunyant-se de la línia neo-barroca que per moda s'ha imposat en els últims anys en la major part de discoteques de la ciutat. Una vegada més, Deseo54 aposta per la innovació, oferint al seu públic les tendències més innovadores, espectaculars i arriscades.

Si encara no l'has visitat, et recomanem que ho faces. En cap altre lloc de València trobaràs res semblant. Veuràs com et sorprén...


--------------------------


Més informació en la web: www.deseo54.com

Fotografies: Tilllate per a Deseo54.