La nit

Deseo54 es trasllada temporalment a Pachá València

10/05/2008. Informa: Deseo54


Deseo54 València, la discoteca gai núm.1 de la ciutat, ha tancat temporalment les seues portes per a realitzar la reforma més important la seua sala ubicada en la c/ Pepita, 15. Un nou look modern i espaiós, amb el millor equipament de so i il·luminació mai vist en la ciutat, estarà en breu llest per al públic gai més exigent de la ciutat.

Molts són els rumors sobre el tancament, però la Direcció de la sala demana disculpes per la poca antelació deguda a la imminent arribada dels materials i equipament que faran de Deseo54 el teu lloc ideal per a passar totes les nits del cap de setmana.

Això sí, no podíem deixar les nits de València sense la millor festa de la ciutat, ja que si hem sigut els número u en els últims anys, ha sigut per l'esforç i dedicació d'un equip humà que treballa dia a dia per un oci nocturn de qualitat.

Per això, Deseo54 s'ha traslladat temporalment a Pachá Valencia (c/ Sant Vicent, 305) amb tot el seu equip humà: deejay OscarLiv, l'animació de Slave of Fame i els cambrers de la plantilla Deseo54, perquè les teues nits siguen com sempre. Un nou escenari, amb capacitat para més de 1500 persones albergarà les nits de divendres i dissabtes les sessions made in Deseo54 que el públic de València vol.

Mentrestant, la nostra web seguix totalment operativa, perquè durant aquests dies faces ús del nostre fòrum, la nostra nova secció MUSIC on poder descarregar les últimes sessions dels djs residents Deseo54 o consultar-nos qualsevol dubte via email. I estigues atent a la nostra llista de correu, perquè pròximament disposaràs d'un avanç de tot el que tindrà el nou Deseo54: fotos, vídeos, comentaris i animacions 3D.

I com a mostra un botó. La inauguració de divendres passat 9 de maig de Deseo54 en Pachá València va ser tot un èxit. Si vas estar allí, ja saps que parlem. Una sala oberta a qualsevol disposat a passar-ho bé, amb el millor so internacional i l'animació núm. 1 by Slave of Fame.

Desitjaràs com mai les cireres de València.


--------------------------


Flyer descompte per a divendres i dissabte a la web www.deseo54.com