La nit

Bakala.org comença un nou viatge amb BKL Tour 2011

09/1/2011


BKL TourLa nostra web de contactes amiga Bakala.org comença fort aquest any 2011 amb l'estrena de la seua nova festa, que recorrerà les millors discoteques d'ambient del nostre país.

BKL Tour 2011 és el nombre que han triat per a aquesta nova producció en la que, com sempre, els xics d'estètica "bakala" seran els protagonistes, portant per tot arreu el nom i la marca de la web de contactes amb més usuaris, amb els xics més joves i, per suposat, el portal amb més bon rotllo i diversió de la xarxa.

Com no podia ser d'altra manera, per a començar el Tour han triat la nostra ciutat, València, precisament la cuna del moviment bakala. I, per suposat, el lloc escollit és la discoteca Deseo54 un referent a nivell nacional en quant a discoteques d'ambient gai. Els djs residents de la sala, Oscar Liv i Jorge Navarro seran els encarregats de posar la música a la nit del dissabte 15 de gener, acompanyats per la vocalista Hellen, una de les noves promeses del hous cantat, que interpretarà els temassos més populars del moment.

A més, Bakala.org ha preparat una decoració especial de tota la sala, un divertit photocall per a que tots participem i ens sentim bakales per un dia, així com centenars de regals en forma de "krédits" per a la web, gorres i camisetes.

---------------------------

Més informació:

Bakala.org

Discoteca Deseo54


Compartix açò al teu Facebook