Música i espetacles

We Are Queers, un nou festival gai arriba a les platges de Benidorm

30/06/2009


We Are Queers gay & lesbian festivalPer fi un festival gai a la Comunitat Valenciana. Si tens ganes de lluir palmito... i a més passar-t'ho pipa, pots visitar Benidorm els dies 13, 14 i 15 d'agost per a assistir al "Benidorm Gay Festival 2mil9". Seran tres dies de festa, bona música i despilote, amb una festa molt, però que molt queer... "WE ARE QUEERS".

Després de veure com moltes ciutat espanyoles gaudixen del seu propi festival gai, als que acudixen persones de tot el país, es va decidir que ací en la costa de llevant no podíem ser menys i d'ací va nàixer la idea de We Are Queers, gràcies a les empreses i associacions com Bakala.Org, MisterTranka, Pink Fish, ShanGay, etc.

En el Benidorm Gay Festival 2mil9, podràs gaudir de la diversitat de la costanera ciutat de Benidorm, a més del millor clima i platges del Mediterrani. Seran 3 dies en què prendre el sol, escoltar bona música i gaudir de la primera festa gai nocturna en un parc d'aigua (AquaNatura) facen d'aquest cap de setmana el més inoblidable de l'estiu.

3 localitzacions, 3 esdeveniments, 3 dies. Benidorm, ciutat de diversitat cultural i oci, dóna seu al Festival on la major premissa serà el culte al cos i al bon house on Dj Vitti i Dj Hugo Sánchez residents de Supermartxé i Dj Dani Toro crearan l'atmosfera més cool i hot d'aquest estiu, amb gogós, performance, estilisme i concepte dirigit per SPG group, productors de les famoses festes Bakala.Org.

Al llarg d'aquests 3 dies, podràs gaudir de l'animada zona d'ambient d'aquesta ciutat en què entre pubs, saunes, discoteques i fins a un xicotet hotel, sumen quasi 40 locals d'ambient que es concentren en una sola zona del nucli antic. Molt molt prop de la platja on es realitzara la Free Beach Party del dia 14 d'agost.

No hi ha pretextos per a no assistir a aquest esdeveniment des de qualsevol punt d'Espanya, així que esperem veure't gaudir de tot el que hi ha preparat per a tu.

-----------------------

Programació

13 agost 2009 - Opening Party – KU Disco
La sala més característica del Mediterrani, Dj Dani Toro obri una perfecta sessió house que vestirà la presentació de la nova col·lecció de banyadors de Gabriel Croissier. Amb un aforament de 800 persones aquesta serà la festa mes VIP del festival.

14 agost 2009 - Sunset Party - Cala Mal Pas
Et portem un capvespre diferent, en l'arena, enfront del mar, acompanyat d'un directe de fusió entre percussió produït per Spectacular Group i el saxo de Jorge Prieto, tot això representat en un performance de Ball & Foc.

15 agost 2009 - Closing Party - AquaNatura
El punt final del Festival Gai, ens reunix aquesta vegada en un entorn privilegiat 20.000 m2 d'instal·lacions aquàtiques on donar regna solta a la nit més Cool & Hot de l'estiu. Dirigida per Dj Vitti compartint cabina amb Dj Hugo Sánchez acompanyat de la privilegiada veu de GIOVANNA (Sundays at heaven) una personalitat única. Una unió de clubbers culture que plasmarà l'autentique esperit de “We are Queers”. T'esperem en un parc aquàtic amb mes de 2.000 persones per a la nit més refrescant de l'estiu.

-----------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook