Música i espectacles

Deseo54 pega fort aquesta nova temporada

08/09/2010


Si has sobreviscut a l'estiu i tens ganes de més festa, Deseo54 ha programat per a tu un començament de temporada espectacular amb les millors festes de la ciutat perquè tornes a gaudir al màxim de les nits valencianes.

Divendres passat 3, va començar la nova etapa de la festa Barbarelle després de passar per diferents sales de la nostra ciutat. La gai bear party més famosa del mediterrani ha triat Deseo54 per a la seua nova residència d'aquesta temporada, per tractar-se d'un referent a València i arribar així al nombre més gran de públic gai possible.

El dissabte 12, també comença una nova etapa amb l'estrena de la residència mensual de Dani Toro, que s'està convertint en un dels djs més importants de l'escena gai europea i que mai deixa indiferent a ningú, amb unes sessions house impressionants i, perquè no dir-ho, un físic d'escàndol. Per a aquesta nit, Tracy ha dissenyat un nou espectacle que baix el títol d'Amsterdam: Red Light District ens traslladarà fins a la capital europea del sexe.

Però la gran festa es prepara per al cap de setmana següent. El divendres 24 comença la Rentrée amb Superfantastic, la gran producció pròpia de Desig54 que ja en anteriors edicions va ser un èxit sense precedents. I el dissabte 25, la main party amb David Penn com a dj convidat... nouvingut des d'Eivissa, dj i productor de talla internacional, reconegut pels seus èxits en les sales més importants del món.

I el dia 2 d'octubre arriba a València We Party. Després de passar per les principals capitals europees i els centres neuràlgics de la festa gai, com Eivissa i Mykonos, aterra en Deseo54 amb We Force. Un desplegament de mitjans sense precedents, la millor animació amb els millors xulassos, una il·luminació i visuals únics i Manuel de Diego com a dj convidat. Sens dubte serà un gran nit al nivell de les millors festes de Madrid i Barcelona.

Però açò no és més que el principi! En plena crisi Deseo54 no reduïx gens ni mica en qualitat i espectacle, per a seguir oferint-te les millors festes en la discoteca gai més important de la ciutat.

---------------------------

Més informació:

Deseo54
http://www.deseo54.com


Compartix açò al teu Facebook