Música i espectacles

Valencia Men Weekend: 5 dies, 27 festes

19/10/2007


Del 31 d'octubre al 4 de novembre tindrà lloc a València una nova trobada, anomenada Valencia Men Weekend, pensada per a donar a conéixer l'oferta d'oci nocturn gai de la nostra ciutat a nivell nacional i internacional. En un únic cap de setmana es concentraran fins a 27 festes distintes, amb diferent enfocament més suau o més dur depenent del local en què es duga a terme cada una d'elles... i depenent també de les ganes que pose el públic. Algunes d'elles tan curioses com el concurs interprovincial Miss Oso Travesti.

L'objectiu de l'organització d'esta festa és, sobretot, que el públic es divertisca i en el que tinguen lloc qualsevol prototip gai: muscles, leather, bears, chasers, chubbies, daddies...

VMW no pretén ser una "kedada" tal com es realitzen puntualment en diferents llocs, sinó senzillament un cap de setmana amb una oferta d'oci el més completa possible, perquè tot el món tinga l'oportunitat de conéixer la nostra ciutat i disfrutar al màxim de tota l'oferta que se li oferix. I què millor ocasió que el pont de tots els sants, on es concentren diferents dies festius, per a començar el camí d'este nou projecte.

En esta segona edició, participen i col·laboren el Café de La Seu, Cross, Nunca digo no, North Dakota, Deseo54, El bosque de Tallac, Brutus Club, Olimpic i Oh la la! Cada un d'estos locals organitzarà al llarg d'estos dies diferents tipus de festes, que podeu consultar detalladament en la programació de l'esdeveniment.

No hi ha packs d'entrades ni abonaments, ja que el tipus d'entrada dependrà de cada festa. En algunes es cobrarà entrada, en altres consumició mínima i altres seran totalment gratuïtes. A més, en els diferents locals es repartiran flyers perquè pugues disfrutes de descomptes.

Sens dubte, es tracta d'un projecte interessant i que donarà a conéixer al món que València, a més de capacitat de per a organitzar grans esdeveniments esportius i culturals, també disposa d'una oferta d'oci gai a l'altura d'altres grans ciutats.


-------------------------


Més informació en: