Música i espectacles

SummerLess, lesbian & friends party

27/08/2009


SummeLess festival per a lesbianesAmb motiu del final de l'estiu i per a donar a conéixer el nou col·lectiu Satir Angels, se celebrarà pròximament una macro festa a Múrcia amb l'objectiu d'unir als distints sectors gais i lèsbics del territori nacional en una gran festa en què s'oferiran espectacles i serveis sense precedents, amb artistes, djs i espectacles amb una padrina de luxe.

SummerLess és el primer projecte d'aquest col·lectiu. Per a aquest festival, s'ha triat la nova ubicació de la coneguda sala Múrcia (Lorqui) Discoteca On, el nou emplaçament de la qual assegura les millors condicions per a gaudir d'una festa única. L'esdeveniment tindrà lloc el 10 de setembre, des de les 22 h del dissabte fins a les 12 h del diumenge.

Qui ho organitza?

Aquest col·lectiu va nàixer amb l'objectiu de recolzar i promoure esdeveniments dirigits al sector de la societat gai del territori nacional i acostar-los a través de distintes facetes de cultura i art, fomentant diverses formes d'oci i temps lliure. En l'àmbit artístic el punt de mira de Satir Angels es fixa en tres aspectes fonamentals: qualitat, diversitat i originalitat; aspectes que consideren necessaris en les noves propostes artístiques. Els fundadors de Satir Angels i alguns dels seus col·laboradors, tenen experiència en el món musical i artístic en les seues més àmplies facetes. Així, per exemple, es poden trobar persones relacionades amb la música, l'oci, fotografia, representació d'artistes, organització de concerts, etc.

El col·lectiu, format per sis dones, compta amb àmplies col·laboracions relacionades amb el món gai i lèsbic, com a associacions i empreses. Per a celebrar la creació del col·lectiu i, per descomptat, per a acabar l'estiu de la manera més agradable, han posat tota la carn en el rostidor per a celebrar una festa amb tots els luxes perquè gaudisques al límit.

Preparty Oficial a València

La discoteca Deseo54 de València acollirà divendres 28 d'agost la preparty oficial del festival i comptarà amb una ambientació especial de la mà de Satir Angels, amb l'espectacle visual lèsbic més transgressor fins al moment.

El públic lèsbic i amics, tenen una cita obligada aquest divendres en el nou concepte d'oci de qualitat i originalitat. Una vegada més, Deseo54 destaca per festes plurals per al col·lectiu LGTB en tots els seus vessants, amb el seu segell de qualitat inigualable.

Aprofita aquesta oportunitat de comprar la teua entrada anticipada per al festival o simplement per a conéixer un nou ambient renovat en Deseo54.


-----------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook