Música i espectacles

Venial estrena noves sessions per als divendres

08/09/2007


Rebeca - Duro de pelarA partir de divendres que ve, la sala Venial apostarà fort per un canvi radical en les sessions, tant en la música com en la forma de punxar-les: les Popcorn Sessions.

Per a començar, este mateix divendres dia 14 i com a festa de presentació, tindrà lloc la reentré 08, on es presentaran totes les novetats per a esta pròxima temporada i tindrem la sort de disfrutar amb la presència de la cantant Rebeca com a mestra de cerimònies.

Rebeca és coneguda per tots per la seua mega hit número 1 en set països en l'època dels 90, el famós "Duro de pelar", però esta xica és molt més que això ja que té 6 discos a les seues esquenes i és l'artífex de la cançó que va representar a Espanya en el passat festival d'Eurovisió d'enguany, "I love you mi vida". A més, hem pogut disfrutar d'ella en altres intervencions televisives, com per exemple el concurs "Aventura en África" d'Antena3, on va quedar finalista.

Per este motiu, Rebeca ha sigut la triada per a inaugurar esta nova producció de Venial, ja que el seu esperit Handbag representa el que en part estaran estes noves sessions dels divendres.

Així que este divendres la tindràs en primícia per a tu en Venial, on cantarà els seus èxits com "Corazón corazón" i els seus nous temes, com "Qué no daría yo", "I love you mi vida" i, per supost... "Duro de pelar", com no podia ser d'una altra manera. No et perdes esta oportunitat per a conéixer-la, ja que a més estarà en la sala per a firmar autògrafs i fer-se fotos.

I per si tot açò fora poc, este mateix divendres serà la presentació oficial de les Popcorn Sessions, una novetat fins a la data a València portada directament des de Londres, on està suposant una revolució. Popcorn Sessions és una sessió completament multimèdia, en la que es revoluciona la música fusionant tots els estils amb l'impacte visual amb els millors vídeo-mixes. Dance, tribal, house, elektro, comercial i espanyol... tot en un en el que, sens dubte, serà la nit més alternativa i divertida de la nostra ciutat.

Et convidem a que vingues i descobrisques per tu mateix el que és una sessió multimèdia!


---------------------


Més informació: