Música: Reportatges

Martin Solveig @ La Indiana [03/02/06]

Per Dj Markus

< Tornar

Divendres passat, 3 de febrer, ens visitava un dels grans en l'escena del House, Martin Solveig. Este francés de 28 anys ja ha produït alguns dels temes més punxats a nivell mundial.

La sessió en general va ser prou tranquil·la i comercial, hi havia prou gent per a ser un divendres i començant amb el repàs de temes... un dels primers a sonar va ser “Jelousy”, la seua ultima producció, la qual calia promocionar. A la gent li encantava, pareixia que només havien anat per escoltar eixe tema, no paraven de fer bots i de “cantar” si és que es pot dir així (hehe). Després d'algunes cançons dels vuitanta, com algun remix de Michael Jackson i cançons amb un so semblant al de l'època, va ficar un remix del “Song Two” de Blur el que provocà que la gent es tornara boja... tots amb les mans dalt, fent bots i cridant “Who Hoooo...” va ser un moment molt divertit.

Quan ja serien les quatre i mitja, va començar a colar un poquet d'Electro-House entre els temes comercials, els temes no eren molt actuals, encara que sí que eren de qualitat i resultons, entre ells el remix de Tiga del “Washing up”, el remix de Trentemoller del “Du what u Du” i el remix de Fuzzy Hair del “Right about now”. Al posar este últim, se li va parar el CD i després d'uns segons de silenci, ho arreglà de manera que pareixia part de la cançó. Després d'intentar-ho amb l'electre i veure que la pista es quedava buida, va punxar dos de les seues produccions, esta vegada li tocava a “Everybody”, tema del passat estiu que encara sona en els millors locals i el seu remix del “Most precious Love”, original de Blaze i Bàrbara Tucker, del que es pot dir el mateix que de l'anterior... tema de l'estiu passat que encara fa ballar.

Amb la pista plena de nou, va ficar el tan de moda “Love Generation” de Bob Sinclair. De nou tots es van tornar bojos (el tema ja cansa un poc, eh?). I per a acabar... un dels últims temes a sonar va ser el seu remix de “Madan” original de Salif Keita, que va tornar a provocar bots i crits.

Solveig va estar molt bé, va saber adaptar-se al públic que tenia i fer-li ballar, que és l'important al cap i a la fi. Es va trobar a faltar algun promo i el típic material exclusiu que solen tindre els grans, encara que el públic es va conformar amb escoltar les cançons de l'anunci i les que posen últimament en la ràdio.

 

Enllaços d'interès:

www.martinsolveig.com