Música i espectacles

Le Club vol fer-te ballar

31/11/2007


Le Club arranca fort al desembre. En un mes en què hi ha tantes dates que celebrar, Producciones UHF no es queda arrere i té una ambiciosa programació per a tots els caps de setmana i vespres de festiu. Dos grans artistes que ens visitaran són Sara da Pin Up i Jaime Jones .

Sara da Pin Up ha triat Le Club per a començar la seua gira Trippin Up, que la portarà junt amb el seu grup per tota la geografia nacional i també fora de les nostres fronteres durant el pròxim 2008.

El seu àlbum de debut Trippin Up ( Surreal i.e. / Dro / Warner ) és un treball elaborat en el que l'electrònica manté el pols sobre el qual s'incorporen influències d'avant hop i rimes hip hop. Sara da Pin Up no és una rapera, està més prop del sentit electrònic híbrid. El disc ha aconseguit sorprendre i s'ha postulat com una de les revelacions de 2007. I a açò cal sumar el segon lloc que el grup ha aconseguit en la final del concurs MTV New Sounds Of Europe. Donaran molt que parlar.

Sara da Pin Up actuarà en Le Club en directe amb el seu equip. Ens farà ballar amb dj, trompeta, cors i vj inclosos. Sonaran els seus millors temes inclosa la nova versió del reeixit “Muérdeme en la yugular”. Atenció de dislocar-se.


Le Club en Eugenia Viñes, 152. València

Amb descompte 10 € abans de les 2 h. 12 € després. Tiquet amb consumició.

Més informació en: www.produccionesuhf.com y www.myspace.com/leclub