Música y espectáculos

José Galisteo disposat a arrasar en Deseo54

25/11/2009


Jose GalisteoJosé Galisteo està de gira. El seu nou disc "Luces y Sombras" editat a l'octubre del 2009, ja té data de presentació a València.

De José Galisteo hi ha poc que dir que no sapiem ja, gràcies al famós concurs Operación Triunfo. Al maig del 2007 llança el seu primer disc "Remember", un album de versions en anglés amb producció a càrrec de Da Bruk i baix el segell Vale Music/Universal, aconseguint mantindre's en la llista oficial de vendes Promusicae al llarg d'uns quants mesos. Llança dos singles, "I Promised Myself" amb un divertit videoclip on apareix com a xic d'un calendari i "Big In Japan" en el videoclip del qual rodat a París apareix amb una sexy model japonesa. En el 2008 obté el premi Garamond pel seu disc "Remember" atorgat a Madrid per un jurat format per destacats músics i productors de l'escena musical nacional. Realitza dos gires (2007 i 2008) que ho porten per tot el territori nacional i també París, Andorra i Berna.

A l'octubre del 2009 llança "Luces y Sombras " el seu segon disc d'estudi, repetint producció amb Da Bruk, debutant com a productor i director artístic baix el segell Label Sound Rècords, amb seu a Barcelona. El seu primer single "Lógicamente No" és un bomba danse i ve acompanyat d'un suggeridor i elegant videoclip on José Galisteo ens compte una història de desencontres amorosos junt amb diverses models espanyoles. "Luces y Sombras " conté 13 talls (3 d'ells remixes). En espanyol i de tall clarament pop electrònic, referma a Jose Galisteo en aquest estil de música i es convertix en una forta aposta per la música electrònica i dance d'aquest país.

La nova gira de José Galisteo i la seua data a València el pròxim 5 de desembre en la discoteca Deseo54 serà el seu punt i a part a un passat ple de polèmica per la seua condició sexual. Són nous temps, on l'artista pretén donar-se a conéixer com ell realment ha volgut, entre un públic d'acord amb la seua imatge, divertida, moderna, juvenil i plural.

Obert a noves experiències i sobretot a arrasar a València, Deseo54 li brinda l'escenari principal per a un mini concert únic que no et pots perdre. Fes plans i vine-te'n aquest pont a València... ho tens fàcil per a triar!

-----------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook