Música i espectacles

Girls Only, una festa només per a xiques el dia de l'Orgull

18/06/2009


Girls Only LatexAmb motiu del dia de l'orgull, dissabte que ve 27 de juny tindrà lloc en la sala Latex Club (C/ Dr. Montoro, 7) una nova festa anomenada "Girls Only" que sorgix de la necessitat oferir un espai nou només per a dones, en un horari ampli i amb una programació i local interessants per la seua qualitat e ubicació.

Aquesta festa està recolzada per la productora Groovelives, la qual ha cedit un dels seus locals, creient fermament en aquest nou projecte.

D'esta manera, Làtex i Girls Only són l'únic local compromés en aquest dia amb l'exclusivitat d'entrada a dones, dins de l'horari de 2:30 a 5:00 h. A partir d'aqueixa hora, ja podran entrar xics, ja que aquest dia tan especial és un dia de festa on tot el món es mescla i els grups solen ser mixtos. A més, les tradicionals sales d'ambient de València queden massificades davant de la gran demanada de públic d'aquest dia. Làtex es troba pràcticament al costat de Deseo54, per la qual cosa és molt fàcil trobar la sala.

Girls Only afavorix, d'esta manera, a les xiques que estan dins de l'armari i que només poden accedir a l'ambient a través d'amics xics. Altres locals, en horari de pub, tanquen prompte i les seues dimensions són limitades. Tampoc existix actualment cap discoteca que oferisca una programació exclusivament dirigida a dones i, és per això, que Girls Only es presenta com una festa amb un gran atractiu per a totes nosaltres.

Per a aquest primer esdeveniment, l'organització compta amb artistes de la talla de Cinnamon, Miss Yuls i Shojo-Girl que faran d'aquesta festa una nit inoblidable.

Pots adquirir la teua entrada anticipadament per 12 €. En taquilla, 12 € fins a les 3:30 h. i 15 € a partir d'aqueixa hora.

-----------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook