Música i espectacles

Gandia Beach Pride GBP08

21/07/2008


Gandía Beach PrideLa tercera edició de Gandia Beach Pride GBP08 va revolucionar de nou la platja de Gandia amb un espectacle de llum i so que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Un any més, els visitants d'aquesta coneguda zona turística, van tornar a sorprendre's amb la celebració de l'Orgull als mateixos peus de la platja i fora del calendari "oficial" per a aquest tipus de celebracions.

El Col·lectiu de Gais i Lesbianes de la Safor va organitzar aquest esdeveniment baix el lema "Per la visibilitat lèsbica" amb un gran desplegament de mitjans, comptant amb La Prohibida com a mestra de cerimònies, animant al públic i presentant les diferents actuacions que es van succeir al llarg de la nit. Com sempre, va estar a l'altura i fins i tot ens va delectar amb alguns dels seus temes.

El grup Borrachas Provincianas va sorprendre el públic amb lletres apegaloses, coreografies impossibles i temes tractats directament sense pèls en la llengua. Tot molt molt gai i petard... en la seua línia. "Jugando a ser hetero" i "No es gay" són dos de les seues cançons més conegudes que el públic va corejar fins a la sacietat.

El gran moment de la nit es reservava per a un dels grups revelació de la última temporada: Putilatex, que va presentar cançons del seu disc "Domund", com per exemple la coneguda "Mira una moderna". Pop espanyol, electrònic i irreverent, que fins i tot supera la barrera de punk. Una mescla explosiva que fa que aquest grup siga un dels més sol·licitats en totes les festes d'aquest estiu.

D'altra banda, els djs Karld Deux, Markus dB i Suri Dj es van encarregar d'amenitzar l'espectacle a primeres hores, entre les actuacions i al tancament del mateix. El grup d'animació de Venial, amb els seus espectaculars gogós, van posar el passador a la festa en la platja, que posteriorment es va desplaçar fins a la discoteca Joker, situada just al costat del recinte on se celebrava la Gandia Beach Pride.

Un any més, els xics i xiques del col·lectiu de Gandia se superen, fent que l'Orgull en la platja siga cada vegada més conegut i atraga més gent de tots els punts de la nostra costa i, fins i tot, a gent vinguda d'altres zones del país.

.