Música i espectacles

Les falles es despedixen amb la gran festa dels xics Manhunt

13/03/2011

Fiesta Manhunt en ValenciaManhunt, un dels portals de contactes per a xics més importants a nivell internacional, celebra a Valencia el final de les falles amb tots els luxes este dissabte 19 en la discoteca Deseo54.

Per primera vegada en anys, les falles s'estenen més enlla de la "Crema" i, precisament, l'última nit sera la gran nit d'estes festes.

Després del recent llançament del calendari Manhunt 2011, porten fins a la nostra ciutat a tot el seu equip i amb un gran desplegament de mitjans ens oferiran el millor espectacle per a tancar les festes d'enguany. Podras disfrutar dels xics que han sigut la imatge del calendari i optar als centenars de regals que es repartiran entre el públic, en la que sera sens dubte la millor festa d'estes Falles a Valencia.

Quatre sessions d'infart són les que Deseo54 ha preparat per a estes falles: des del dimecres fins al dissabte. I esta última sera sens dubte la que més va parlara en la ciutat. A més de la presencia dels xics Manhunt, l'equip d'animació habitual Slave of Fame ens oferira una nit un gran espectacle, únic i irrepetible, i els djs residents de la sala la seua millor música house comercial, ballable i fresca... com a tu t'agrada.

No pots faltar a esta cita!


---------------------------

Més informació:

Discoteca Deseo54

Portal de contactes Manhunt


Compartix açò al teu Facebook