Música i espectacles

Fascination, una nova festa gai mensual per als divendres

11/10/2009


FascinationFascination és una nova producció gai oberta per a tot el publique en format de festa mensual i que tindrà lloc en divendres.

Fascination és una sessió que naix de la falta de cultura clubber a València i que pretén innovar i crear una tendència musical única a través dels djs convidats a cada festa, procedents tant del panorama nacional com internacional, junt amb l'equip de djs residents. Fascination unix els tres elements bàsics i imprescindibles per a qualsevol producció de calibre: djs, imatge i espectacles propis.

I per a això comença el seu camí divendres 16 d'octubre a la sala Venial València, per tots coneguda com la discoteca gai per excel·lència de la ciutat, amb la seua perfecta ubicació en el centre de la ciutat i en ple barri del Carme. Aquesta sala ja ha albergat altres festes de gran qualitat i per ella han passat djs de la talla d'Ismael Rivas, Jhon Aquaviva, Luque i Miguel Picasso, entre altres molts.

L'objectiu de Fascination és... fascinar! I per això en la seua inauguració presenta un cartell amb tots els luxes.

La primera festa comptarà amb T. Tommy com dj convidat, des de 4 Monkeys & Matinee Records. T. Tommy és un dels djs progressive i productors més sol·licitats de tota Espanya. Com a productor, té una trajectòria impressionant i és l'autor dels majors èxits que s'han ballat enguany en totes les discoteques del país, com Cloers (T. Tommy & Dj Nano), Reason 4 Love remix (Mr. Danny Feat & Nayala), Trippin (T. Tommy), Fall in Love (Javi Reina feat Marta Callin, A. Pareja, V. Belenguer & T. Tommy Remix) o el remix de l'himne I Feel (Dj Josepo i Toni Martínez).

Per la seua banda, els djs residents de Fascination, Dj Suri & Markus dB són els djs de les sessions de GayValencia.Org, han sigut el cartell oficial de les tres últimes edicions de la festa Gandia Beach Pride i estan a punt de publicar els seus primers treballs discogràfics en el mercat.

Josephine Sweet serà l'encarregada d'acompanyar la sessió amb la seua incomprable veu. També coneguda com Pepa Dolz, és ja indispensable i arxiconeguda en la nit valenciana. Josephine improvisa les seues lletres i les combina amb la melodia amb una increïble força en l'escenari, sentint-se feliç connectant amb l'audiència i amb un vestuari que mai deixa indiferent. Vocalista de Puzzle en la seua època daurada, ha cantat en sales com The Face, Apache, Caballito de Mar o Laydown i compta amb treballs junt amb djs de la talla de Dj Chus (That Feeling), David Penn (Come With Me), Camilo Franco (Love Is) i un llarg etcètera de produccions.

A més, per a completar el cartell podràs gaudir d'una espectacular performance a càrrec de Purpurina Miller, visuals, il·luminació i muntatge làser especial per a l'ocasió.

I el millor de tot... el seu preu! Per només 10 € tindràs entrada + 2 consumicions, a més de poder accedir lliurement a la sala amb flyer fins a les 2:30 h.

-----------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook