Música i espectacles

Fallas Festival ompli de música i festa la setmana fallera

16/02/2010


Fallas Festival Valencia 2010València està preparada per al major festival LGTB dels últims anys.

Ha arribat el moment de viure noves experiències en la ciutat amb més encant de tot el Mediterrani. La segona edició del major festival gai i lèsbic ja té dates. Del 16 al 20 de març del 2010 un món de sensacions s'obri davant de l'atenta mirada d'una ciutat en plena festa de Falles.

Aprofitant la major esdeveniment de la ciutat, una festa que transcorre durant 24 hores per tots els carrers de la ciutat, la comunitat LGTB també té el seu espai. Tant per a valencians com a turistes, Falles Festival està cridat a ser la cita més important de l'any, per la qualitat dels locals participants, l'animació més sorprenent i la millor música a càrrec dels djs més internacionals del panorama actual.

Fallas Festival és la unió dels locals amb major auge en el món de la nit baix la coordinació de Deseo54 Quality Prod., que assegura la millor programació amb la qualitat de la discoteca gai líder de la ciutat de València. Junts, oferiran durant la setmana fallera un infinitat d'activitats per a tot tipus de públic.

Falles Festival està creat per a divertir. La programació oferix cada dia diferents possibilitats per a gaudir de noves experiències, conéixer l'oferta nocturna de la ciutat i ballar fins a la matinada al ritme del house més contundent rodejat sempre del millor ambient de València.

A més, la discoteca Deseo54 posa a l'abast del públic nacional i internacional la possibilitat de comprar des de la pàgina web www.fallasfestival.net un abonament que possibilita l'accés a la sala els dies 18,19 i 20 de març, les dates més importants del festival. Visuals, animació, djs residents i un infinitat de sorpreses tindran cabuda en el carrer Pepita de València i en tots els locals participants de les pre-parties úniques que s'oferiran per a completar aquesta interessant oferta d'oci.

------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook