Música i espectacles

Torna Elx Spring Festival per a viure una nit única

27/04/2010


Elx Spring Festival 2010Arriba la primavera a Elx i amb ella s'estrena una nova edició de l'Elx Spring Festival LGTB amb un cartell que res ha d'envejar a les millors festes de Madrid i Barcelona.

Per als que no coneixen el festival vos comptem que Elx Spring Festival naix de les ganes de reunir en una nit a tot el Col·lectiu LGTB i amics de la nostra ciutat i la resta de poblacions de la zona, coincidint amb l'augment significatiu de l'oci i cultura LGTB que oferix la ciutat de Elx. Així que enguany compta amb la participació de tots els locals d'ambient com Lambda, Reims, Zell, Germanes meues i Sultana.

La nit del 29 de maig estan previstes festes en tots els locals, per a continuar en Sultana i a partir de les 2'00 h la discoteca Divine-Camelot obrirà les seues portes als centenars d'assistents que viuran una nit única. Entre els artistes invitats es troben Diva Houston que ens porta per primera vegada a Elx l'ambient de les millors festes d'Eivissa i Madrid. També estarà Sequida, la diva pop de Nova York donant començament a la seua gira Europea. En les cabines comptarem amb djs internacionals de la talla de The Micronauts, des de París, Ramón Lopez i Fidias. La sala Pop albergarà als djs de la nit elxana, Azofaifo, Falda Pantalón, Pakorro i Electroesperma.. En l'animació comptarem amb la presència de Reuma Thurman, Xaima Montenegro, Esmeralda i Marina, així com els xics de Gaydar, que un any més tornen per a delectar-nos amb el seu Show Feat.

Tot açò és possible gràcies al suport incondicional dels nostres patrocinadors Heineken, Coca Cola, Divine, Camelot, Premium 45, Hotel AC, DiArt i Gaydar, portal de contactes mundial que un any més ens brinda tot el seu suport. A tots ells i a vosaltres els assistents de l'Elx Spring Festival, gràcies!

Ens veiem el 29 de maig a Elx.


-------------------------------


Més informació:


Compartix açò al teu Facebook