Música i espectacles

Rússia guanya en el festival d'Eurovisió amb la seua balada 'Believe'

25/05/2008


Aurovision Believe Rusia Dima Bilan

Rússia va guanyar anit a Belgrad el Festival d'Eurovisió per primera vegada en la seua història, amb la seua balada 'Believe', composta i interpretada pel jove Dima Bilan, que amb 272 punts es va imposar a Ucraïna i el seu sensual 'Shady Lady', que va quedar segona, i a la grega 'Secret Combination'.

Aquest jove cantant de 27 anys, s'ha convertit en un ídol de masses especialment entre el públic gai de tot Europa, des que ja concursà anteriorment en el festival d'Eurovisió fa un parell d'anys. La seua cara de xiquet roín amb una mirada penetrant i uns llavis d'escàndol, combinats amb un cos atlètica i ben treballat al gimnàs, fan una combinació explosiva que ha despertat el morbo de molts eurofans i, a partir d'avui, del públic en general.

Però el triomf de Dima Bilan no ha sigut només qüestió d'atzar. Festivals internacionals com "Five Stars", MTV-Russian Music Awars i l'Europe Music Awards 2005 a Sant Petersburg li han donat altres tants premis que consoliden la seua carrera musical. Està clar que aquest xic no és únicament carn de revistes, sinó que està avalat per que la seua música, realment, també agrada al públic i a la crítica.

En la gala d'anit, la seua representació èpica i romàntica, al costat del patinador olímpic Eugueniy Plushenko que va patinar en una xicoteta pista de gel, havia sigut apuntada des del principi com una de les favorites per molts mitjans. I no va decebre a ningú, alçant-se finalment amb el premi.

És quasi segur que aquest xic es convertirà enguany en un dels hòmens més desitjats. En Internet, pots trobar multitud de fotos seues, algunes d'elles altament eròtiques, que han sigut publicades en diferents mitjans, especialment en el seu país on ja és des de fa anys una autèntica estrela mediàtica.

Descarrega't la cançó guanyadora en: http://www.bilandima.ru/title/believe.mp3 (Official website Dima Bilan)


---------------------


Fonts:

www.dimaspain.com

www.bilandima.ru