Música i espectacles

Gran èxit de la festa Waterpolo Team en Deseo54

22/09/2007


Fiesta Waterpolo team en Deseo54 Discoteca Deseo 54 Debora Chawen Deportistas waterpolo Ahir divendres 21 va celebrar-se la festa de fi de temporada estiu 2007 en la sala Deseo54, organitzada per GayValencia.org i conant amb la col·laboració dels fotògrafs de Tilllate.com

Una tempestat que va durar diverses hores, va cobrir la ciutat de València inundant els carrers i intentant emprenyar una de les nits de festa més prometedores. Encara així, pareix que l'aigua caiguda anava a ser una premonició del que després passaria en la discoteca Deseo54, una festa molt molt humida, en la qual un públic amerat per la pluja no feia més que participar més de la posada en escena.

A l'entrada de la sala, un set photo-shooting especial a càrrec dels fotògrafs de Tilllate va fer les delícies dels més chupacámaras. En alguns moments inclús va haver-hi cua per a fer-se fotos amb els personatges més coneguts de la nit gai valenciana, com la sempre espectacular Debora Chawen.

A les quatre de la matinada es va alçar el teló de l'escenari principal de Deseo54 i el moment més esperat va arribar davall una intensa pluja, esta vegada no d'aigua sinó dels crits i la calor del públic. L'equip de waterpolo GayValencia.org, compost per vuit espectaculars xulassos i les seues dos atrevides entrenadores, va fer esclatar la líbido i va despertar els més profunds sons eròtics del públic assistent, que es va tornar boig al contemplar la posada en escena que GayValencia.org havia dissenyat en exclusiva per a Deseo54.

Al llarg de tota la nit, els visuals i efectes espectaculars dissenyats especialment per a la festa, van decorar les parets i les pantalles de projecció de tota la sala, submergint els assistents en la temàtica d'esport, aigua i morbo que es van fer realitat en esta fantàstica festa, una festa es va allargar amb un èxit total de públic fins ben entrat el matí.

-------------------------


Pots veure els reportatges fotogràfics especials de Tilllate.com: