Música i espectacles

DBoy, dissabte dia 7 de març en Deseo54

02/03/2009


DBoy Matinee GroupHa arribat el moment de desvelar la programació més espectacular que s'ha creat mai Deseo54 per a un mes de març. Un mes únic per a la ciutat de València i, sobretot, pensat per al públic gai més exigent que cada dia més tria Deseo54 per a les seues nits de festa.

Deseo54 i DBOY s'unixen en un cap de setmana irrepetible per a portar en primícia a un dels seus deejays més carismàtics: G.Martín, que presentarà el seu últim tema "A chance to be free" un èxit que està trencant pistes i un bomba assegurada per al pròxim estiu 2009. Escolta'l en exclusiva en Deseo54 de la mà d'un dels seus creadors, amb so de Matinée.

DBOY és l'últim i ambiciós projecte de Matinée Group. Nascut a l'abril del 2008, Dboy marca un abans i un després en l'escena gai internacional, creant un nou concepte i materialitzant tot allò que fins ara només ens havíem atrevit a somiar. Una nova experiència visual, sensorial i sonora que ve a omplir el gran buit existent de l'actual panorama gai internacional i que es presenta com el club més modern, elegant i innovador d'Europa.

La nit del dissabte 7 de març gaudiràs en Deseo54 del gran desplegament de mitjans de DBOY, una festa temàtica única arribada des de Barcelona, amb regals a tots els assistents que només la qualitat d'aquesta coneguda producció pot oferir-te.


------------------------


Más informació:

· www.deseo54.com
· www.myspace.com/gmartindj
· www.matineegroup.com