Música i espectacles

David Penn en Deseo54

09/01/2009


David PennAquest mes de gener, Deseo54 aposta per portar a David Penn n una gran festa on podràs gaudir d'un set musical increïble, mai viscut a València.

Dj, músic i productor que porta més d'una dècada produint i editant house, David Penn és ben conegut en el panorama internacional pels seus projectes davall el seu nom i amb pseudònims com Deux, Montilla, Kadoc o Nuboy i també pels seus treballs junt amb Dj Chus, Dj Pippi, Jabato o Toni Bass.

Hi ha actuat i editat discos en USA, Regne Unit, França, Holanda, Alemanya, Japó i Rússia entre altres. Ha realitzat més de 200 produccions; Deux "Sun Rising Up" o "Xpand" amb Toni Bass, "Will I" o "Esperanza" junt amb Chus o el mític tema del 95 Kadoc "The Night Train" (entre altres) han sigut els seus discos més venuts.

És artista de segells anglesos com Defected, Azuli o Positiva i des de Madrid dirigix el seu segell Urbana Recordings, que ha complit 5 anys i que ja ha editat més de 30 discos. Ha sigut premiat en els Deejaymags 2006 com millor Dj de House, millor producció per Montilla "From The Stars" i millor segell de house Urbana Recordings.

També ha sigut nomenat millor Dj de Club House 2007 en els Deejaymags 2007 un guardó que posa la guinda a un any 2007 de molt de treball i sacrifici, però també ple d'èxit per a David.

Junt amb Rober Gaez, David Penn també participa activament en el panorama radiofònic espanyol amb el seu programa Urbana en Loca FM tots els dijous de 10 a 12 h.

Deseo54 aposta forta pel millor so, mesclat amb la millor animació de tota València. Prova d'això, Slave of Fame, la productora d'animació de Deseo54 ja és coneguda en tota Espanya i referent d'altres grans sales.

A més, tot l'equip de tilllate.es estarà en l'esdeveniment, amb un desplegament de mitjans mai vist.

Cada dia més, Deseo54 és la discoteca d'ambient gai número u de la ciutat, amb la qualitat i l'oci nocturn que tu vols!


-------------------------


Més informació: