Música i espectacles: Events

Corporación Dermo "Divine" (la festa)

Maria Palestina. Elx


Mai sabré com agrair-li al psiquiàtric "Santa Mistèria d'Elx" d'haver-me concedit, després de cinc anys de reclusió extrema, aquell divendres lliure…

De nou anava a trobar-me amb totes Elles!!! I és que el fet de tornar a estar juntes, més que un miracle, era una desgràcia bendita… La sensació era la mateixa que quan li robava a les meues amigues, les més pobres, diners per a comprar-me caballo els diumenges al matí acabant d'eixir dels afters o com quan corria de xiqueta pels bancals de la Foia amb uns taconassos de vertigen… Mon Dieu!!

Lloc de trobada: la discoteca “Divine”. Un club híbrid entre el castell de la Comtessa d'Altamira i Studio54... I allí vaig arribar jo.

Després de rebre diversos colps plaents dels tres immensos porters, vaig abaixar la interminable escalinata que em va conduir al somni de tota travel·la autèntica… Allí estaven totes: lladres, assassines múltiples, maltractadores físiques i psicològiques, violadores… Oh, senyor, quanta boja junta!!!! Xelina Dior, La Miguel Ángel i La Botella, La Immensa Ferrer, Lady Txelsy, Vichy Cantueso's, Paola, Xeila, Gisela, Diorella, Chantillí, Xaima Montenegro, La Loreal, Edurne i Tamara … LES 17 GENETES DE L'APOCALIPSI TRANSVESTIT!!!!

Sense cap dubte un escàndol de nit, on la diversió i el risc (de quedar-te ida total) va ser tal que quan vaig tornar a la clínica, vaig saber a l'instant que mai tornaria a eixir d'ella… GRÀCIES A TOTES!!!!Enllaços relacionats: