Música i espectacles

El concurs Chulo Tuamo.net presenta al seu guanyador a Deseo54

18/07/2010


Chulo Tuamo.net en Deseo54 ValenciaLa web de contactes Tuamo.Net ha celebrat per primera vegada el seu concurs Chulo Tuamo.Net, en el que al llarg de dos mesos els registrats al portal han votat entre 10 xics amb estètica leather i fetish.

Aquest concurs pretén fugir de tots els estereotips presentat cossos fora dels cànons habituals dels concursos de bellesa. Res de xics enormes de gimnàs i cares andrògines; en aquest cas, el morbo i la masculinitat han sigut els factors determinants per a triar el xulo que representarà a la web i serà la seua imatge en la pròxima temporada.

A més, la responsabilitat d'elecció del Chulo Tuamo.Net 2010 ha recaigut a parts iguals entre els usuaris de la web i un jurat especialitzat, com són els experts de la productora de pornogràfic gai Jalif Studio, el famós dibuixant Ismael Álvarez (autor del cartell) i els responsables de la web Telechapero.Com, entre altres.

I ara que el concurs ha arribat a la seua fi, aquest dissabte 24 de juliol tindrà lloc la gran gala de presentació del guanyador, amb la presència de tots els concursants en la discoteca Deseo54 de València. Per a aquesta nit, Tuamo.Net i Deseo54 han preparat per a la teua una festa plena de morbo i diversió, amb moltes sorpreses garantides i, sobretot, pujades d'adrenalina garantits.

Actuacions, photocall, regals, la millor música i molta, molta canya ens esperen aquest dissabte en una festa que no pots perdre't, perquè serà l'esdeveniment d'aquest estiu a València.

---------------------------

Més informació:

Deseo54
http://www.deseo54.com

Tuamo.net
http://www.tuamo.net


Compartix açò al teu Facebook