Música: Events

Una festa només per a homes

< Tornar

Brutus Club a Deseo 54Brutus Club és una nova proposta a València que naix davant de l'absència actual de sales exclusivament masculines en la ciutat. Ara com ara, hi ha unes quantes sales destinades al públic gai, però cap d'elles és NOMÉS PER A HÒMENS.

Brutus Club no pretén ser ni de bon tros un club misogin. Senzillament, és un club masculí, on una nit els homes podem donar llibertat a totes les nostres fantasies.

La pròxima edició de Brutus Club se situarà en la planta superior de la sala Deoseo 54 el pròxim dissabte dia 17. Eixa nit s'aïlla per complet la part superior de la sala principal, amb una ambientació especial donant-li un aire de club berlinés. La llum tènue, el fum, els làser, el vídeo, la zona de banys amb la llum al mínim perquè la intimitat siga major, a més d'una zona especial en la sala creada com a quart fosc... perquè pugues deixar-te portar.

Brutus està orientat al món dels óssos, els grossets, els leather, els musculats i els gais en general que desitgen tindre un estona plaent, mentres disfruten de la millor música a càrrec dels residents del club: Luis Yanguas des de Sevilla, AmiQ Dj des de Madrid, Luccer Dj i Hammond Dj des de València.


----------------------------------

Per a més info: