Música: Events

Atmosphere

< Tornar

Atmosphere, una nova festa gai nascuda a València a principis del 2006, torna per segona vegada amb motiu de la celebració de l'Orgull Gai a la nostra ciutat.

El principal objectiu d'Atmosphere és donar-li encara més vida i color a les nits valencianes viscudes pel públic gai i gay-friendly d'esta ciutat i per aquells que ens visiten. València necessitava una festa multitudinària en una sala de grans dimensions que oferira esporàdicament una alternativa als gais, lesbianes i gent gay-friendly de la ciutat i als que vinguen de fora. Quelcom a escala del que poden ser les festes Goa de Madrid, l'Infinitamentegay del Madrid Arena o la festa de l'Orgull del Space of Sound.

Quelcom que ens faça eixir de la rutina habitual nocturna i que de tant en tant ens brinde una alternativa de gran qualitat. No pretén competir, perquè no es tracta d'un club regular, sinó d'una festa esporàdica.

I per a això compta amb una de les discoteques més idònies de València, Guru, la qual reunix totes les característiques per a fer passar a la gent una nit inoblidable: unes quantes sales, pista principal gran i espaiosa, equipada amb un dels millors sistemes de so d'Espanya quant a potència i nitidesa (té eixe so tan vibrant que et cala en els ossos, però al mateix temps no molesta ni ensordix), un sistema de llums i visuals de gran qualitat, un sistema d'aire condicionat potent per a no passar aclaparaments, incloent diversos dolls de gel sec per a oxigenar i refrescar l'ambient en uns instants i un disseny elegant, minimalista i sobri que la convertix en una de les sales més boniques de València i sens dubte d'Espanya.

La sala ja haurà tancat les seues sessions habituals fins després de l'estiu (tanca el 5 de juny fins a finals de setembre) i obrirà únicament i exclusivament eixa nit per a tot el públic gai/lèsbic i gay-friendly.

La primera festa va tindre lloc en Falles d'enguany, el divendres 17 de març del 2006 i va tindre una molt bona acollida per part del públic, el qual va disfrutar d'allò més en una sala perfecta per a esdeveniments especials com este. Tal va ser l'acollida, que la festa Atmosphere té continuïtat. De fet, molta gent va quedar encantada amb la festa i amb la sala i va animar a repetir l'experiència. Fins i tot gent de fora de València (Madrid, Barcelona, Saragossa...) es va quedar sorpresa amb la sala i disposada a tornar en successives ocasions.

I què millor ocasió que la nit de dissabte del cap de setmana de l'Orgull Gai de València, un cap de setmana especial on els valencians i visitants disfrutarem de molts esdeveniments i activitats a més d'Atmosphere, en el que serà l'Orgull Gai més complet celebrat fins ara a València.

De nou hi haurà un servici gratuït i continu d'autobusos durant tota la nit i esta vegada, donada la major mobilitat al no ser Falles, la parada estarà situada junt amb les Torres de Quart.

A més, després d'acabar la revetla organitzada pel Grup Melatrago i el Col·lectiu Lambda en la Plaça de Viriat, hi haurà diversos autobusos en eixos moments, esperant als que desitgen a continuació acudir a la cita per este mitjà de transport, els quals estaran la resta de la nit i matinada portant i portant gent per a la seua major comoditat. Junt amb la mateixa sala hi ha un pàrquing molt ampli per als que decidisquen anar amb cotxe.

També hi ha una parada de tramvia a 300 metres que porta a la ciutat, en el Mas del Rosari, urbanització que hi ha junt amb Heron City i que obrirà a primeres hores del matí, abans del tancament.

Els artistes ja confirmats per a la festa són DJ Binomio (Strong G* Matic, Madrid), disc-jockey molt important en l'escena gai de Madrid i James Fitch (Illegal Beats, UK), antic resident d'alguns dels clubs i terrasses més importants de València. La festa, si la gent està disposada, s'allargarà més enllà de l'hora habitual de tancament, 7'30 am.

Els preus de les entrades (totes inclouen 1 consumició), són estos: 10 € entrada anticipada, 12 € entrada amb flyer (vàlid tota la nit), 15 € entrada en porta sense flyer.


---------------------------


Más información en:

www.atmosphere-spain.com