Música i espectacles

2n aniversari Slave of Fame. La millor festa del món

20/05/2007


La millor festa del mónArribats de diferents punts del país, els representants masculins més impactants i atrevits mai vistos a València et donaran la benvinguda a la festa per excel·lència: el Segon Aniversari de Slave of Fame.

Slave of Fame naix com la posada en escena exclusiva per a Deseo54. Un equip d'animació amb increïbles temàtiques que cada cap de setmana aconseguixen els límits de l'impossible. És molt fàcil deixar-se sorprendre pels xics i xiques més guapos, ja que fan del ball sobre l'escenari un art per als teus sentits... En Slave of Fame hi ha lloc per al glamour, l'espectacle i, sobretot, per a la diversió.

El pròxim 1 de juny i amb motiu d'un esdeveniment tan important per a Deseo54, Slave of Fame ha seleccionat per a tu els millors gogós i draggs que mai has somniat. Cossos d'infart, tacons impossibles, músculs perfectes... Models professionals que han sigut portada de revistes nacionals com Zero (Patrick) i dragg-queens de renom internacional com Cristian Drak, seran alguns dels artistes que faran del segon aniversari de Slave of Fame una data inoblidable, tots ells dirigits per Ismael Lozano, escenògraf valencià.

En la cabina, el millor so house internacional dels Dj's residents de Deseo54: OscarLiv, Jorge Navarro i Dj Patricia, et faran vibrar en la pista amb temes com a Paris Avenue - Feel It, o David Penn feat DarenJ - Bell feel the rise, de la nostra amiga la vocalista internacional Sandra Love.

Però açò no és tot. Drak Addict també estarà en Deseo54 este dia tan especial. Drak Addict, és un show transgressor arribat des de Madrid, amb vestuaris increïbles, que seran la mescla perfecta per a este particular aniversari.

Així començarà este mes de juny en Deseo54 per a anar calfant motors per a la celebració del Dia de l'Orgull Gai a València el pròxim dia 23, on Deseo54 eixirà al carrer per a fer-se sentir, amb la millor música i un espectacular show made in Deseo54, amb Deborah Chawen i molt més!


---------------------


Més informació: www.deseo54.com