Música i espectacles

17é aniversari Venial, encara més difícil si cap

21/02/2010


Tour Infinita VenialAquest és el lema amb què Venial celebra els pròxims dies 5 i 6 de març el seu XVII aniversari, 17 anys sent la sala gai referent en la ciutat de València i situada en ple centre de la ciutat. Festa en què aconseguirà allò més difícil si cap.

És per això que enguany ha preparat un esdeveniment més que especial per a aquest aniversari, dividint la festa en dos dies.

El divendres 5 arriba la festa mensual "Fascination!" amb Iván Gómez (Matinee Rècords, Twisted, Sorry Shoes) un dels djs que més està començant a sonar en tot Europa, amb grans èxits com "Work my beats" que va ser un dels més escoltats a Eivissa en el 2008 o "Love to survive", remescla d'Enrico Arghenteni i Nacho Chapado.

Iván Gómez estarà en Venial junt amb els djs residents de Fascination! Markus dB i dj Suri.

El dissabte 6 tindrà lloc el colofó final d'aquest aniversari i Venial porta en exclusiva per a valència el tour més desitjat... Infinita 2010. Festa itinerant del festival Infinitamentegay, pretén englobar en un únic esdeveniment diverses expressions artístiques on la música és la protagonista. A València comptarà amb el dj Danny Leblank, dj revelació a Madrid en sales com Adraba i en festes com Queens Club i Too Much Revolution de Space of Sound.

Acompanyant a una animació vestida de gala per a l'ocasió, també comptaran amb Priscila Due i el seu últim èxit "Me and you", tema produït pels residents de Fascination! i que ha sigut fitxat recentment pel segell Blanco y Negro Music. La nit serà rematada amb un muntatge visual únic, regals de merchandising Infinita i sorteig d'entrades per al festival que tindrà lloc el 3 de juliol a Madrid.

Tot l'equip humà de Venial i Infinita 2010 faran d'aqueixa nit una de la festes més especials de València.

------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook