Música: Events

Angels of Xenon en Deseo54

< Tornar

Angels of XenonXENON es va convertir en la discoteca de moda de l'ambient gai de Madrid. Els millors deejays passaren per la seua sala, fent un estil propi, una festa inoblidable de la moguda madrilenya. Fou referent de tota una generació, una causa, un orgull. Més avant, rebatejada com ANGELS OF XENON va prendre el relleu, amb l'equip de ball més sorprenent, els espectacles sobre l'escenari més atrevits i les festes amb més estil de Madrid, fins la seua cloenda quatre anys després.

Avui, retorna per a la sala Deseo54, ANGELS OF XENON. El divendres 22 de desembre la sala serà testimoni de la tornada d'un mite de la nit. Els deejays que participaren en la festa madrileña venen a València amb tot l'equip d'animació al pur estil XENON.

Pedro del Moral, dj pioner en el nostre país, iniciat en la moguda madrilenya de finals del 80 i coproductor de Alaska y Dinarma. Descobridor de talents com Wally López, Dr. Kucho i El Canto del Loco, del qual es copropietari del seu managment, entre altres, no va a perdre's esta increÏble festa i estarà en València, amb Julian "The Angel" provinents del Teatre Kapital en Madrid per donar el millor so a aquest event.

Si tu també vols participar d'aquest aconteiximent únic, aconseguix el teu flyer descompte als locals habituals, o des de la nostra pàgina web www.deseo54.com


------------------------


Enllaços relacionats:

Pedro del Moral