Música i espetacles

Torna la Gandia Beach Pride

15/07/2010


Gandia Beach Pride 5Un any mes, el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor (CLGS) organitza l'Orgull ben entrat l'estiu, el pròxim 24 de juliol, en un entorn privilegiat com és la Platja de Gandia.

L'èxit d'anteriors edicions ha animat un any més a programar un cartell amb actuacions de nivell i espectacle i diversió garantits, a l'avinguda de La Pau al Moll dels Borja, just al costat del Club Nàutic de Gandia al principi de la platja de Gandia i que començarà a partir de les 22:00 h fins a les 02:30 h.

La festa començarà amb les actuacions dels nostres DJ’s CHRISTIAN BLOND I ALEX PALOP que ens caldejaran l’ambient i ens prepararan per a gaudir al màxim d’aquest festival.

Des de la pròpia ciutat de Gandia el grup “LA ERA DEL SUEÑO” ens oferirà una actuació de música pop.

Un dels plats forts el portarà “PUTIRECORDS” amb la seua música electro-pop, transgresora, nostàlgica i molt divertida. Qui no ha ballat mai la seua cançó “Hazme el amor ”? Donç el pròxim dissabte  24 de juliol podràs fer-ho en la seva actuació en directe, amb aquesta i altres cançons que tant coneguem.

El festival finalitzarà amb DJ SURI de la discoteca Venial València y la vocalista House SORAYA NAÖYIM que ens presentaran el seu nou èxit.

I la guinda de la GBP la portarà la PUPI POISON, que presentarà i conduirà el festival amb el seu humor transgresor, però ademés ens oferira les seues actuacions com artista musical, com per exemple el seu èxit, la cançó de la “Crisis”.

RECORDA QUE ES UN FESTIVAL GRATUÏT I ON TROBARÀS UNA BARRA ANTICRISI PER A QUE GAUDEIXIS DE LA NIT AL MENOR PREU.

I si amb tot açò no hi tens prou, a partir de les 2:300 podràs continuar la festa al PACO PACO PACO 2 by INCOGNITO a la Plaça del Castell de la mateixa Platja de Gandia, o amb la polsera solidària de CLGS que podràs comprar a la barra de la GBP per només 3€, podràs entrar a la discoteca PATI PAMI on en la primera planta continuarem amb una festa privada fins a la matinada.

La millor cita per al pròxim dissabte 24 de juliol es la GANDIA BEACH PRIDE!!

---------------------------

Més informació:

GBP 5
http://www.clgs.es/gbp

CLGS
http://www.clgs.es

PUTIRECORS
http://www.youtube.com/watch?v=Mz3gZNvXv0U

DJ SURI
http://www.youtube.com/watch?v=AizJflNZO5c

PUPI POISON
http://www.youtube.com/watch?v=nKV2xNVKfro&annotation_id=annotation_428694&feature=iv

LA ERA DEL SUEÑO
http://www.myspace.com/laeradelsuenyo

SORAYA NAÖYIM
http://www.youtube.com/watch?v=XbvZdubccgE


Compartix açò al teu Facebook