Música i espectacles

Clams Disco Castelló es renova en el seu 6é aniversari

15/04/2011

Clams Disco CastellóLa discoteca Clams Disco de Castelló complix 6 anys este cap de setmana i per a celebrar-ho estrena les seues millors gales. La direcció ha invertit en una gran reforma, renovant completament la seua sala amb una nova imatge, il·luminació i espais. Estem a punt de descobrir un Clams més jove, més divertit, més diferent i més chic.

La festa comença avui divendres amb el show de Telma i Luisa, a carrec de dos de les seues drags més representatives Fitta i Geena com a antesala al que sera la gran festa de demà.

I entre altres novetats, en la gran nit de l’aniversari del dissabte, Clams presenta a la nova estrela de la casa: la Drag Barra, un nou espai amb un ambient diferent, amb xupiteria i un bon nombre d’especialitats en coctels. Esta nova barra estara atesa per les belleses més altes de la casa i pretén convertir-se en la zona més selecta de la disco, amb sofas i taules perque disfrutes de diferents sensacions en la mateixa sala.

A més, també estrenen un photocall en l’entrada que, a partir d’ara, et permetra fer-te les fotos més divertides a tu i als teus amics, acompanyats pels vostres artistes favorits de Clams.

I perque en Clams sempre pensen en el seu públic fidel, l’entrada de la gran festa del dissabte sera només de 10€ i incloura consumició i CD regal de l’aniversari. Preu anticrisi per a totes les butxaques.


---------------------------

Més informació:

Clams Disco Castellón


Compartix açò al teu Facebook