Cine i TV

Superman returns

Per Ausiàs

< Tornar

 

Superman returnsEfectivament, Superman ve de nou perquè torna el mateix heroi que tots recordàvem de pel·lícules anteriors. Tenia por de trobar-me un film que es desmarcara de la línia habitual i s'endinsara en un seguit de fantasmades i efectes especials.

La pel·li no es fa gens llarga, encara que ho siga, i això és un bon senyal. Entreté, que és del que es tracta.

Potser s'han fixat un poquet més en la relació "humana" entre Lois i Superman, cosa que, en principi sobraria. Jo diria que hi ha massa "relació" entre ells dos. De fet, encara que vulguen despistar-nos, prompte es veu que el fill de Lois és un penalty del superhome. No és d'estranyar perquè el xicot està prou bé... Jo sempre m'he demanat com deu ser muntar-s'ho amb el personatge. Deu deixar-te baldat, no?

En fi, al que anàvem. Una cinta típica de "bons i roïns", on estos pareixen guanyar fins que alguna cosa passa per a que el bé sempre tinga l'última paraula. Però, clar, quan es tracta d'un mite com Superman, val la pena vore una actualització del personatge al nostre temps.


------------------

Fitxa tècnica:

"Superman returns: el regreso"
Aventures. Estats Units, 2006. 154 minuts.

Director: Bryan Singer
Repartiment: Brandon Routh, Kevin Spacey, Kate Bosworth, James Marsden, Frank Langella, Eva Marie Saint, Parker Posey, Sam Huntington, Kal Penn i Marlon Brando.
Guió: Michael Dougherty i Dan Harris
Fotografia: Newton Thomas Sigel
Producció: Jon Peters, Bryan Singer i Gilbert Adler