Cine i TV: Internet

Alaska y Luis Merlo donen la benvinguda a la 3a temporada de Lo Que Surja

< Volver

Lo Que Surja 3 temporadaLa cantant Alaska i l'actor Luis Merlo seran els encarregats d'inaugurar la tercera temporada de Lo Que Surja, la primera sèrie de temàtica gai produïda a Espanya i distribuïda íntegrament per Internet a través del seu web www.loquesurja.es. Encara que en aquesta ocasió, l'inici del primer capítol tindrà lloc simultàniament en la Fnac de València, en el Barri Art Decó i en la xarxa de xarxes, el pròxim 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGBT.

Alaska serà l'encarregada de realitzar un dels guiños més divertits de l'inici de la temporada, mentres que Luis Merlo serà un dels artistes invitats que apareixeran fins en tres episodis, interpretant a “un dels personatges més repulsius que he interpretat”, segons va afirmar ell mateix durant el rodatge de la sèrie a València, on interpretava l'obra de teatre Gorda.

D'esta manera, Alaska i Luis Merlo s'unixen a Carmen Machi, Eva Santolaria, Manuela Trasobares o Laura Palacios (la veu de Mary Alice en la versió espanyola de Dones Desesperades), que ja van aparéixer en les dos anteriors temporades de Lo Que Surja, tots de manera desinteressada.

L'estrena nacional –i mundial, a través d'Internet– tindrà lloc el pròxim 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGBT, en la Fnac de València a les 19.00 hores i a les 20.00 hores en la Sala Cinelux , ubicada en el Barri Art Decó de Madrid. Així mateix, la web www.loquesurja.es emetrà el capítol darrere del passe en ambdós recintes. Serà el preludi del que podrà veure's en la tercera i última temporada de Lo Que Surja, que s'estrenarà sencera a partir de setembre.


Una xicoteta idea, una gran sèrie

Lo Que Surja va sorgir l'estiu de 2006 amb format de miniserie en el que s'abordava amb soltesa, frescor i humor històries quotidianes de cinc jóvens en la ciutat de València.

La idea de 7 xics, José Luis Lázaro (director i Edu, el romàntic), Jordi González (Guionista i Alex, el promiscu), Roberto Pérez (dissenyador de la Web, compositor de la música instrumental i Alberto, el conservador), José Daniel López (director de fotografia i David, l'introvertit), Javier Llanes (Hugo, el novell), Miguel Cuevas (Borja, el roín) i Sergio Moyá (Pablo, l'heterosexual amb dubtes) va prendre forma de sèrie, gràcies a la seua pròpia productora Singermorning –creada com una associació sense ànim de lucre–, que va començar a emetre la primera temporada de la sèrie a l'octubre del 2006.

Actualment, han superat el milió de visites en tot el món , principalment a Espanya i Llatinoamèrica, xifra que esperen superar en aquesta última temporada. A més, les dues primeres temporades van ser editades en DVD el passat any, a través de Pride Films.

La tercera temporada tindrà més episodis (10) de major duració (20 minuts per episodi) i amb un major pressupost, per a acomiadar el primer projecte de Singermorning, que ja està pensant en la seua pròxima aparició audiovisual.

----------------------------

Més informació: www.loquesurja.es