Cine i TV

Paco León i Luis Merlo en la nova temporada de Lo Que Surja

Els dos actors són, juntament amb la cantant Alaska, les últimes estreles invitades de la primera sèrie de temàtica gai produïda a Espanya, realitzada i protagonitzada per set estudiants de València i distribuïda exclusivament a través d'Internet.

01/10/2009


Paco LeónEn la seua tercera temporada que ara es presenta, LQS compta amb la col·laboració especial de dos dels actors més volguts pel gran públic: Paco León y Luis Merlo, amb dos papers molt diferents.

Paco León és Chulazo26, una cita d'Internet que proporcionarà més d'una sorpresa. “El seu paper és breu però impactant, amb una càrrega eròtica molt provocadora. A més d'un se li caurà la bava” reconeix el jove actor i nou fitxatge d'aquesta temporada Cristian Cuenca.

Luis Merlo és el Sr. Gimeno, l'histriònic cap d'una emissora d'emissora de ràdio, on treballarà un dels seus protagonistes. “La seua generositat no té límits. Li demanem un cameo i ha acabat apareixent en 3 capítols diferents, amb un personatge repulsiu com mai abans ho havíem vist” declara el guionista Jordi González.

A aquests noms, cal sumar la participació de la cantant Alaska, interpretant a la mare homófoba d'un adolescent parodiant la lletra de la seua cançó emblema del moviment gai "A quién le importa" i de l'actor valencià Manolo Ochoa, company de Paco León en el programa de televisió Homozapping.

Pots veure els dos primers capítols d'aquesta nova temporada en la seua pàgina web: www.loquesurja.es